Sdílení společných cílů - Patzáková, Lenka
Když šéf nepoužije správné a funkční nástroje k řízení firmy podnik neprosperuje. Na co se v praktickém řízení často zapomíná je to, že i podřízení musí znát cíl firmy. Protože jen tak mohou všichni táhnout za jeden provaz a jedním směrem.