Sčítání lidu, domů a bytů k 1.3.2001 : (předběžné výsledky) - Anderle, Alois, 1933-; Srb, Vladimír, 1917-2006; Český statistický úřad (2001)
Toto číslo Veřejné správy je věnováno prezentaci předběžných výsledků sčítání lidu, domů a bytů v České republice v roce 2001.
Keywords: demografický výzkum; obyvatelstvo; demografický vývoj; sčítání domů a bytů; sčítání obyvatelstva; statistika; population research; population; demographic transition; population census; housing census; statistics; Česko; Czechia