Sčítání lidu, domů a bytů k 1.3.2001 : (předběžné výsledky) - Anderle, Alois, 1933-
Toto číslo Veřejné správy je věnováno prezentaci předběžných výsledků sčítání lidu, domů a bytů v České republice v roce 2001.