Řízení v naší veřejné správě a jinde : řízení jako řemeslo. - Pergler, Přemysl
Řízení ve veřejné správě má dva specifické rysy. Předně byla přejata řada zkušeností z techniky řízení soukromých firem, za druhé se projevily, pokud se týče řemesla řízení, podstatné rozdíly mezi kulturami. V tomto čísle časopisu začíná série článků o veřejné správě, veřejné službě a řízení v sociálních systémech.