Řízení v horizontální organizaci - Smrčka, Jaroslav
Horizontální organizace je považována za organizační strukturu 21. století. Její úspěšné zavedení do praxe však vyžaduje vytvoření řady systémových předpokladů a klade nové požadavky na všechny účastníky.