Řízení podniku : mnoho aspektů - jeden systém - Macurová, Pavla, 1953-
Tento příspěvek se zaměřuje na koncept systému firemního řízení, který vyhovuje mnoha požadavkům zainteresovaných stran. Klíčová myšlenka spočívá v tom, že systém řízení firmy by měl mít vnitřní integritu a měl by přispívat k výkonnosti a zlepšování efektivnosti.