Ruku vám povedou bity - Kužel, Stanislav, 1970-
Už příští daňové přiznání budete možná podepisovat elektronicky. A snad ještě dříve tu bude možnost podepisovat obchodní i jiné smlouvy na dálku, přes počítač. Zákon č. 415 o elektronickém podpisu totiž konečně prošel Poslaneckou sněmovnou. Lze obrazně říci, že se tak dokořán otevřela brána elektronickému bankovnictví a především obchodování.