Rozvázání pracovního poměru : porušení pracovní kázně - Zrutský, Jaromír (2000)
Povinnost dodržovat pracovní kázeň je jednou ze základních povinností zaměstnance. Protože právní předpisy pojem pracovní kázně nedefinují, je vhodné si vyjasnit, co tento pojem znamená. Autor se jím proto velmi podrobně zabývá.
Keywords: pracovněprávní vztahy; pracovní kázeň; pracovní poměr; zaměstnanci; labor-law relations; labor discipline; employment relationship; employees