Rozvázání pracovního poměru : porušení pracovní kázně - Zrutský, Jaromír
Povinnost dodržovat pracovní kázeň je jednou ze základních povinností zaměstnance. Protože právní předpisy pojem pracovní kázně nedefinují, je vhodné si vyjasnit, co tento pojem znamená. Autor se jím proto velmi podrobně zabývá.