Rozpočty a státní dluh : riziko na straně vlády - Bezděk, Vladimír, 1974-; Matalík, Ivan (2000)
Vývoj veřejných financí ukazuje na nezbytnost zásadních strukturálních reforem. Autoři analyzují strukturu veřejných výdajů a zabývají se otázkou měření deficitu veřejných rozpočtů v ČR.
Keywords: veřejné finance; státní rozpočet; veřejný dluh; rozpočtový deficit; public finance; budget; public debts; budget deficits; Česko; Czechia