Rozpočty a státní dluh : riziko na straně vlády - Bezděk, Vladimír, 1974-
Vývoj veřejných financí ukazuje na nezbytnost zásadních strukturálních reforem. Autoři analyzují strukturu veřejných výdajů a zabývají se otázkou měření deficitu veřejných rozpočtů v ČR.