Rozhovor s Valtrem Komárkem : reforma brzdí rozvoj - Komárek, Valtr, 1930-2013
Profesor V. Komárek, DrSc., známý ekonom, zakladatel Prognostického ústavu ČSAV a pozdější místopředseda vlády a poslanec, se zamýšlí v rozhovoru pro časopis Ekonom nad nadcházející reformou veřejných financí, státním dluhem a dalším ekonomickým růstem v ČR v jejich vzájemných souvislostech.