Rozdílné ceny v zemích EU a cenový vývoj v ČR - Urban, Luděk, 1927-2013
S nadcházejícím vstupem naší země do Evropské unie se často klade otázka, jak se budou vyvíjet naše ceny. Tento článek se pokouší na uvedenou otázku odpovědět.