Role poradců při restrukturalizaci firem : (3. příspěvek k aktuální diskusi o TQM v České republice) - Kutschera, Peter
Než firma přistoupí k zavádění TQM v podniku, musí se rozhodnout, jakou formou bude restrukturalizace probíhat. Komplexní program TQM nelze většinou zvládnout vlastními silami, proto při profesionálním postupu je nutno do celého procesu zapojit externí poradce. Jak tedy vybrat poradenskou firmu? Tento článek je věnován právě tomuto tématu.