Rodinné stříbro neexistuje - Trnka, František, 1931-
Mnozí naši manažeři a podnikatelé nedokáží a nechtějí akceptovat podmínky tržního prostředí a globální konkurence. Jenže v ekonomické oblasti nemůžeme dělat, co bychom chtěli, ale to co musíme, co je v souladu s celosvětovým vývojem. Nad konkurenčním světem podnikání se zamýšlí F. Trnka, děkan fakulty managementu a ekonomiky VUT Brno.