Rodinné finance : ze životního pojištění se příliš nezbohatne - Rysková, Světlana
Životní pojistka u většiny lidí vyvolává chmurné představy. Ale nemusíte hned myslet na nejhorší. Dá se jí využít i k různým dalším užitečným věcem, například se dá spojit krytí tohoto rizika se zajištěním závazků pojištěného - například leasingu nebo hypotéky. Navíc bude daňově zvýhodněna. Více se dočtete v tomto příspěvku.