Rodinné finance : zamíchané karty - Rysková, Světlana
Mnoho lidí si stále plete debetní a kreditní karty, a neví, jak je správně používat. Autorka tohoto příspěvku výstižně porovnala čím se oba druhy karet liší a zvlášť podrobně se věnuje kartám kreditním, které v současné době nabízí asi 13 bankovních domů v České republice.