Rodinné finance : pojištění plechového člena rodiny - Wojtěch, Martin (2003)
Kasko dnes nabízí řada pojišťoven, ale vybrat si dobré havarijní pojištění za dobrou cenu - to je umění. Více si o havarijním pojištění i s příklady přečtete v tomto článku z pera finančního poradce M. Wojtěcha.
Keywords: pojištění majetku; pojištění odpovědnosti z provozu vozidla; motorová vozidla; property insurance; automobile insurance; motor vehicles