Rodinné finance : pojištění plechového člena rodiny - Wojtěch, Martin
Kasko dnes nabízí řada pojišťoven, ale vybrat si dobré havarijní pojištění za dobrou cenu - to je umění. Více si o havarijním pojištění i s příklady přečtete v tomto článku z pera finančního poradce M. Wojtěcha.