Rodinné finance : pilíř, který mnoho nenese - Rysková, Světlana (2001)
Bez příspěvků státu, popřípadě zaměstnavatelů, by penzijní připojištění za loňský rok nevyneslo nic. Problematiku přibližuje S. Rysková.
Keywords: důchodové připojištění; důchodové pojištění; penzijní fondy; státní podpora; supplementary pension insurance; pension insurance; pension funds; government aid