Rodinné finance : pilíř, který mnoho nenese - Rysková, Světlana
Bez příspěvků státu, popřípadě zaměstnavatelů, by penzijní připojištění za loňský rok nevyneslo nic. Problematiku přibližuje S. Rysková.