Rodinné finance : nebojte se hypoteční investice: zástavní listy jsou bezpečné a nesou víc než vklad v bance - Jedlička, Jan, 1974-
Kdo chce svoje investiční portfolio doplnit o bezpečnou střednědobou investici, může uvažovat o hypotečních zástavních listech. Jde o dluhopis, jehož nominální hodnota je kryta pohledávkami z hypotečních úvěrů. Podrobnosti objasňuje tento článek.