Rodinné finance : kdo bude mít v ruce esa - Rysková, Světlana
Platební karty dnes míří k bezpečnějším finančním operacím, novým službám, úsporám nákladů a zajímavým ziskům. Dnes se v zemích EU provádí jen 19 procent retailových bankovních operací bezhotovostně. Už jenom jejich zvýšení o 5 procent by znamenalo pro banky úspory ve výši 60 bilionů eur ročně! Klíč k těmto 60 bilionům eur může ležet v rozvoji platebních karet. A jaká je situace v této oblasti u nás? Více se dozvíte z článku S. Ryskové.