Rodinné finance : kam až porostou? - Rysková, Světlana
Ceny bytů v průměru České republiky jsou dnes asi o 70 procent vyšší, než byly před pěti lety. Stavební náklady se však za stejnou dobu zvýšily pouze o dvacet procent. Důvodem nepoměru je neutuchající poptávka po bytech především v Praze. Mimo hlavní město je koupěschopná poptávka omezená. Podrobnější údaje najdete v tomto článku.