Rodinné finance : finanční služby do obýváku - Rysková, Světlana (2001)
Finanční služby se dnes dostávají stále blíže k zákazníkům. Prostřednictvím internetu se dnes dá koupit stavební spoření, penzijní připojištění, pojistit auto, dovolená i život. Více si přečtete v tomto článku.
Keywords: elektronické bankovnictví; finanční služby; Internet banking; financial services industry