Rodí se nová burza - Kříž, Milan (1999)
Vídeňská burza a frankfurtská Deutsche Börse oznámily 25.1.1999, že založí společnou burzu pro akcie ze střední a východní Evropy. Nový trh bude mít po přechodnou dobu sídlo ve Vídni. Jaký vliv to může mít na český kapitálový trh rozebírá ve své stati M. Kříž.
Keywords: Burza cenných papírů Praha; kapitálové trhy; burzy cenných papírů; akcie; capital market; stock exchanges; stocks; Česko; Rakousko; Czechia; Austria