Revitalizační program spásu nepřinese - Kouba, Karel, 1927-2013
Bez bankrotů se současná česká přeúvěrovaná ekonomika neobejde - na dlužníky platí nejvíce hrozba konkurzu. Ani privatizace bank ani "revitalizační program" vlády žádoucí obrat v produktivitě práce ani ve výkonnosti ekonomiky nepřinese.