Restrukturalizace předešla privatizaci - Klvačová, Eva, 1943-2010
Česká ekonomika z pohledu Ing. Stanislava Kázeckého, CSc., předsedy představenstva a generálního ředitele ZVVZ, a.s., viceprezidenta Svazu průmyslu a dopravy ČR a manažera roku 1995.