Restrukturalizace malých a středních podniků : (česká cesta?) - Truneček, Jan, 1933-2011
Přežít nebo nepřežít - o to dnes běží v řadě českých podniků. Většina si musí pomoci sama a nemůže spoléhat na vládní revitalizační program (týká se necelých dvou desítek podniků v ČR). Jak tedy k tomuto problému přistoupit? Odpovídá na to J. Truneček z VŠE Praha.