Rekvalifikace handicapovaných : počítače proti bariérám
Rekvalifikace handicapovaných - 250 vyškolených, 80 zaměstnaných. Tato dvě čísla výstižna popisují výsledky prvních tří let projektu, jenž vznikl v rámci nadace Charty 77. Jeho cílem je poskytnout postiženým spoluobčanům nejen možnost (mnohdy jedinou) komunikovat s okolním světem, ale i reálnou šanci sehnat kvalifikované zaměstnání, např. v oborech strojní projektant, grafik, překladatel, účetní, zapisovatel, analytik, programátor, správce sítě apod.