Regionální rozvoj v České republice a v dalších středoevropských zemích : zapojit se musí podnikatelské i nepodnikatelské subjekty - Lacina, Karel, 1943-
Problematika regionálního rozvoje hraje na evropském kontinentu stále významnější roli. Na základě maastrichtské smlouvy se uskutečňují desítky projektů spolupráce mezi členskými zeměmi Evropské unie. Od roku 1996 se na některých projektech mohou podílet i regiony jak ze střední a východní Evropy, tak i z oblasti Středozemního moře. Stať věnovaná regionální politice ve středoevropském prostoru.