Regenerace našich měst
Podrobný rozbor urbánního prostředí v České republice, problémy utváření urbánního prostředí, stav našich měst a potřeba jejich regenerace... Zpracováno Ústavem urbanistické tvorby Fakulty architektury VUT Brno.