Reforma verejných financí na Slovensku : kto zarobí na zmenách - Tirpák, Marcel
Koncepce daňové reformy si zakládá na zkvalitnění daňového systému. Pozitivně pocítí její účinky firmy a majetnější občané. Většina Slováků však na reformě nezíská. Daně by však měly být jednodušší, spravedlivější a hlavně účinnější.