Reforma veřejných financí : loď nabírá vodu, vylévejme! - Zámečník, Miroslav, 1962-
Ministerstvo financí předloží příští týden vládě po odborné stránce velmi dobrý materiál. Jistá rizika, že reforma veřejných financí nebude dostatečná, však přesto přetrvávají. Česko nabírá vodu do lodi veřejných financí a pokud jde o deficity veřejných rozpočtů, dostává se až na předposlední místo žebříčku kandidátských zemí EU, přičemž poslednímu Turecku vstup do Unie a přijetí eura v blízké budoucnosti ani zdaleka nehrozí. Tak jak to tedy vypadá s Českem? Přečtěte si tento článek s řadou konkrétních kvantitativních údajů.