Reforma veřejné správy : obecně závazné vyhlášky obcí - Kadečka, Stanislav, 1975-2020
Autor podává podrobný rozbor nové právní úpravy problematiky obecní normotvorby (vydávání obecně závazných vyhlášek obcemi) v sovislosti s probíhající reformou veřejné správy v České republice. Autor se nepokouší hodnotit samotnou reformu veřejné správy, nicméně v kontextu se zamýšlí nad jejími některými principy a cíli.