Reforma veřejné správy : náš zákazník - náš pán - Lukáš, Zdeněk, 1971-
Změna systému veřejné správy se stala v ČR v 90. letech evergreenem. Již několikrát byl učiněn pokus o její realizaci, nikdy však nebyl celý proces dokončen. Nový pokus činí v současné době tým odborníků sestavený v rámci ministerstva vnitra ČR.