Reforma státní správy : nutnost nebo drahý hazard? - Bohatová, Vladimíra
Přinese reorganizace státní správy jen samá pozitiva, jak tvrdí ti, kteří ji připravují, nebo je riskantním krokem do neznáma? K tomuto problému se vyjadřovali účastníci semináře Českého komitétu pro vědecké řízení a autoři této stati předkládají obsah a základní myšlenky k danému tématu, které na semináři byly prezentovány.