Reforma soudnictví : postavení soudců a organizace soudů - Baxa, Josef, 1959-
Ministerstvo spravedlnosti připravilo věcný záměr nové právní úpravy organizace soudů, postavení soudců a správy soudní moci, která by měla nahradit dosavadní navyhovující zákony o soudech a soudcích, o státní správě soudů a o kárné odpovědnosti soudců.