Reforma důchodového systému : dva pilíře postačí? - Bohatová, Vladimíra (1999)
Po schválení novely zákona o penzijním připojištění bude založení veřejnoprávní instituce - Sociální pojišťovny a oddělení sociálního a zdravotního pojištění od státního rozpočtu dalším krokem penzijní reformy v České republice.
Keywords: důchodové reformy; důchodové připojištění; důchodové systémy; pension reforms; supplementary pension insurance; pension systems; Česko; Czechia