Reengineering a nová ekonomika - Opletal, Petr
Je nesporné, že každá firma bude v nové době potřebovat vysokou úroveň organizace a řízení. Ovšem vlastníci a manažeři nejen českých firem mají často zcestné představy o tom, co znamená zvyšování úrovně systému řízení, co je reengineering nebo controlling apod. Také projekty na změny organizačních struktur a systému řízení zpracovávané poradenskými firmami by měly být formulovány jednoduše a měly by si klást jen realistické cíle. Více si přečtěte v tomto příspěvku.