Recese? ne, přehřáto! : ekonomika se vrací ke svému potenciálu - Marek, David, 1976-
Údaje o vývoji HDP za 3. čtvrtletí 1999 potvrzují trend zotavování české ekonomiky z recese. Jednalo se však skutečně o recesi?.