Quo vadis personální služby?
Naprostá většina společností dnes nepochybuje o tom, že je potřeba změnit postavení řízení lidských zdrojů tak, aby efektivně pomáhalo naplňovat strategické záměry organizace. Otázkou však nadále zůstává způsob, jak tohoto cíle dosáhnout. Zdá se, že i názory odborníků na toto téma se mění.