Působnost zákona o zadávání veřejných zakázek v oblasti telekomunikací - Jurčík, Radek, 1971-
Autor tohoto článku se zabývá rozborem zákona o zadávání veřejných zakázek a to s konkrétním zaměřením na oblast telekomunikačních služeb. Naši právní úpravu porovnává s příslušnými směrnicemi EU a zabývá se i nutností odstranit z této sféry monopol (Telecom) a zajistit konkurenci.