Půjčování zvukových nosičů ve veřejných knihovnách s otazníkem - Streit, Vincenc, 1942-
Veřejné knihovny v ČR jsou nyní vystaveny určitému tlaku ze strany organizací zastupujících autory (Intergram a OSA), kdy se údajně v zájmu autorů nemají půjčovat zvukové nosiče (CD a MC). Jednání mezi Svazem knihovníků a informačních pracovníků a organizacemi zastupujícími autory je v běhu a není to rozhodně jednoduché, jak se dozvíte z tohoto článku.