Psychologické aspekty reklamy - umíme je využívat? - Macháček, Aleš
Psychologické působení reklamy je u nás zkoumáno jen sporadicky, spíše empirickým přístupem. Autor této stati si klade za cíl přispět alespoň částečně k posouzení psychologického působení reklamy, a to především stanovením různých forem a jejich účinků.