Psychologická dimenze nezaměstnanosti : podání ruky na odchodnou - Šmajsová Buchtová, Božena, 1947-
Nezaměstnanost u nás některé generace fakticky nepoznaly. Právě proto představuje pro řadu z nás, kteří ji nyní prožívají na vlastní kůži, hluboký životní otřes. Ekonomický, sociální a psychický.