Přivolení soudu k výpovědi z nájmu bytu - Vrcha, Pavel, 1966- (2000)
Autor této stati se zabývá problematikou přivolení k výpovědi z nájmů bytů, které jsou ve vlastnictví obcí.
Keywords: výpověď z nájmu bytu; nájem bytů; majetek obcí; notice of termination of residential lease; residential lease; municipal property; Česko; Czechia