Přístupnost a předvídatelnost práva - Eichlerová, Kateřina
Autorka se zaměřuje na problematiku práva, na jeho dostupnost pro veřejnost, zmiňuje se o tištěné i elektronické podobě právních předpisů a obecně informací o právu. Zaměřuje se tedy na otázku, jakým způsobem je řešen ze strany státu přístup jedince k informacím o právu a zda tento druh informací splňuje základní požadavky, které ohledně něj předpokládáme.