Příspěvky na bydlení ve vybraných evropských zemích - Kokta, Jan, 1957-
Tento vcelku obsáhlý materiál přináší čtenářům mezinárodně srovnávací pohled na to, jak přistupují západoevropské státy (Velká Británie, Francie, Nizozemsko, Švédsko, Dánsko) k problematice bydlení, financování bytové výstavby, podpor domácnostem, které se dostaly pod stanovenou hranici životního minima, anebo k fungování trhu s byty, respektive k bytové politice jako takové. Zajímavý příspěvek, zejména s ohledem na současný stav v této oblasti v ČR.