Příručka pro nové členy zastupitelstva - Novotný, Vladimír, 1957-
Letos v listopadu proběhly volby do zastupitelstev obcí. Pro nové členy zastupitelstev - k rychlé orientaci - je zpracován tento materiál. Jeho cílem nebylo komentovat zákon o obcích, ale postihnout základní momenty práce zastupitele v obci bezprostředně po volbách, včetně několika vzorů a s poznámkami k právnímu stavu platnému od 1. 1. 2003.